Barion Pixel

Vásárlói levelek

Varga Judit
Kedves Tibor! Én több párnát rendeltem ajándékba és egyet magamnak mivel asztmás vagyok. Már az elsö éjszakától kezdve jobban aludtam. A gyógynövény illata csodálatos bár sajnos elég hamar elillant. Rendeltem sót párologtatásra is, bízok a jótékony hatásában. Köszönöm az ajándékot is! Nagyon kedves gesztus. Üdvözlettel
Varga Judit / vásárló
Szilágyi Andrásné Piroska
SZÉP JÓ ESTÉT KIVÁNOK ÖNNEK! Nagyon meg szeretném köszönni, hogy erre az ÉLETSÓRA rátaláltam. Nagyon meg vagyok vele elégedve, akinek csak tudom, ajánlani fogom. Már 10 éve köhögöm, már mindent kipróbáltam, semmi nem használt. Ez volt az utolsó lehetőségem, és úgy érzem most már társaságba is el tudok járni, nagyon szépen megköszönöm, hogy meggyógyulok és hogy elolvassa amit írtam. Jó egészséget kívánok önnek és munkatársainak is.
Szilágyi Andrásné Piroska / vásárló
Lovas Adél
Örülök, hogy vásárlója lehetek egy ilyen korrekt, megbízható cégnek, akinek fontosak a vásárlói. Üdvözlettel
Lovas Adél / vásárló
Takács Ivett
A sópárna tényleg jó, ajánlom mindenkinek! Mi kb. 2 éve vettünk kisfiamnak, aki hörgőasztmás és házi poratkára allergiás, és nagymértékben csökkentek a tünetei. Az ágyában van a feje mellett, néha rá is fekszik, finom levendula illata van, nagyon szereti!
Takács Ivett / vásárló
Németh Imréné És Imre
Nekem is allergiám van, ezt a sópárnát használom,és tényleg jó!!!!!!!!!!!
Németh Imréné És Imre / vásárlók
Györfi Mária
Üdvözletem! A fülpárna nagyon jó ötlet. A mai zoknik már nem alkalmasak erre a célra, mert vagy nem elég pamutosak, így nem bírják a melegítést, vagy mert nem elég sűrű szövésűek, és kihullik belőlük a só. Köszönöm szépen a fülpárnát, nagyon szép és praktikus.
Györfi Mária / varrónő
Vica Hadady
A sópárnát csak ajánlani tudom, én is használom!!!!
Vica Hadady / vásárló
Misli Gábor
Az Életsó parajdi sópárnája várakozásaimon felül teljesített. Nekem abszolút bevált. A házhoz szállítással minden korrekt volt, az ár is vevőbarát, a párna mérete pedig nem szokványos, így más sópárnákkal szemben valóban kényelmesebb. Már az első napokban érezhető volt a parajdi sópárna hatása. Mivel allergiás vagyok, éjszakára szoktam alvópárnaként használni. Hónapok múlva sem veszít az illatából.
Misli Gábor / menedzser
Csuzdi Zsolt
Csak ajánlani tudom Tiborékat. Pontos, gyors és megbízható vállalkozó. Az Én kis eldugott lakásomat is megtalálták annak ellenére, hogy a telefonszámomat tévesen adtam meg és nem volt lehetőségük egyeztetni velem. A termékeikre szintén nincs panasz. A fürdősó különösen jó! Köszönettel:
Csuzdi Zsolt / vásárló
Nagy Csilla
Köszönöm szépen a kiszállítást ... Biztos vagyok benne, hogy nem utoljára rendeltem önöktől! További jó munkát (és sok megrendelést) kívánok! Üdvözlettel:
Nagy Csilla / vásárló

Az Ön véleménye fontos számunkra

Írja meg nekünk!

Levél küldése
Minden sütibe kell egy csipet só. Mi pedig azért használunk sütiket, mert Ön így kényelmesen vásárolhat tőlünk parajdi sót. (részletek adatkezelési tájékoztatónban)
Függetlenül ellenőrzött
1037 vélemény