Legyünk társak az egészségben!

Kedves érdeklődő, egészségbarát!

 

Üdvözöljük az Életsó.hu partneri oldalán, annak reményében, hogy hosszú távon is társak lehetünk az egészségben!

 

Szerencsére napjainkban növekszik a természetes, adalékanyag-mentes termékek iránt érdeklődők száma.
A parajdi só egyike a világ legegészségesebb és legjobb minőségű sóinak, ami 84-féle ásványi anyaggal és nyomelemmel járul hozzá a szervezet egyensúlyához.

Ha az Ön boltja az egészség tárháza, akkor nem hiányozhat polcairól az adalékanyag- és csomósodásgátló mentes étkezési parajdi só, a természetes parajdi sós ételízesítő, a kevés helyen kapható színtiszta étkezési szódabikarbóna sem.

Konyhai parajdi só termékeink mellett bőrápoló parajdi só termékeket is talál nálunk: parajdi fürdősókat különböző illat- és hatóanyaggal, illetve parajdi sószappant.

Mindemellett kínálatunkban megtalálhatja az allergia, nátha és légúti megbetegedések, gyulladások természetes ellenszerét, azaz a házi patika univerzális kellékét, a parajdi sópárnát, és a gépek életét meghosszabbító, a környezetet sem károsító vízlágyító sótablettákat is.

Amennyiben szeretné partnerünkként értékesíteni üzletében, boltjában az általunk kínált parajdi sós termékeket, nem kell mást tennie, mint írni nekünk egy e-mailt erről a szándékáról a kapcsolat@eletso.hu címünkre, és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot.